PDA

View Full Version : Need help Immedeatly



Ext User(DHT)
26-08-2006, 02:13 AM
Hi i have some problems on my comp im using a swedish version of windows XP
Pro. I installed it with a cd (upgraded from home-edition) Everything works
except my sound the name of the device is: C-Media AC97 Audio Device and its
a '' ! '' sign in yellow/black color on the name. This ''Device'' is
activated. But in Windows Media Player it is a text There is no speakers etc
u probably know what i mean, I need help Now !!

Ext User(databaseben)
26-08-2006, 02:43 AM
well, first you should get some speakers.

Secondly, are you using an additional sound board on your motherboard?
Unistall that cmedia driver, reboot and see if you get anymore of these
errors: ! or ?
If not then reinstall the driver or get an update off the net....

"DHT" <DHT@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:BCB4664E-A7F3-4D42-9B82-6BA004BA8A70@microsoft.com...
> Hi i have some problems on my comp im using a swedish version of windows
> XP
> Pro. I installed it with a cd (upgraded from home-edition) Everything
> works
> except my sound the name of the device is: C-Media AC97 Audio Device and
> its
> a '' ! '' sign in yellow/black color on the name. This ''Device'' is
> activated. But in Windows Media Player it is a text There is no speakers
> etc
> u probably know what i mean, I need help Now !!

Ext User(JS)
26-08-2006, 02:54 AM
Try installing the AC97 (Realtek) sound drivers.
See:
http://w3serv.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True

JS

"DHT" <DHT@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:BCB4664E-A7F3-4D42-9B82-6BA004BA8A70@microsoft.com...
> Hi i have some problems on my comp im using a swedish version of windows
> XP
> Pro. I installed it with a cd (upgraded from home-edition) Everything
> works
> except my sound the name of the device is: C-Media AC97 Audio Device and
> its
> a '' ! '' sign in yellow/black color on the name. This ''Device'' is
> activated. But in Windows Media Player it is a text There is no speakers
> etc
> u probably know what i mean, I need help Now !!

Ext User(Byte)
26-08-2006, 05:26 AM
Realtek AC97 audio driver package a3.88 download
http://www.softwarepatch.com/utilities/ac97.html
--
XP - WNP
Today is the first day of the
rest of your life.


"DHT" wrote:

> Hi i have some problems on my comp im using a swedish version of windows XP
> Pro. I installed it with a cd (upgraded from home-edition) Everything works
> except my sound the name of the device is: C-Media AC97 Audio Device and its
> a '' ! '' sign in yellow/black color on the name. This ''Device'' is
> activated. But in Windows Media Player it is a text There is no speakers etc
> u probably know what i mean, I need help Now !!

Hosted by: Eyo Technologies Pty Ltd. Sponsored by: Actiontec Pty Ltd